DUTV KRENULA S IZVANREDNIM EMITIRANJEM PROGRAMA

20 Ožujak 2020
Autor :  

Dubrovačka televizija zbog novonastale situacije s koronavirusom još prije dva dana krenula je s izvanrednim emitiranjem programa te će svakim danom najmanje dva puta uživo emitirati Izvanredne vijesti i to u terminima u 12:30 i 16 sati. Samo tijekom jučerašnjeg dana DUTV je emitirao Izvanredne vijesti četiri puta i to u 11, 12:30, 13 i 16 sati.

- Naš tim vrijedno radi kako bi u ovoj situaciji gledateljima pružili sve potrebne informacije i kako ne bi ostali uskraćeni za sve ono što trebaju znati. Osim Izvanrednih vijesti gledatelje o svim novostima obaviještavamo i putem naše središnje informativne emisije Dnevnik koja se emitira u 18 sati, a u 21 sat emitiramo i Dnevnik na znakovnom jeziku – kazala je glavna urednica Dubrovačke televizije Marija Njavro.

Dubrovačka televizija jedina je u Hrvatskoj od svih lokalnih i regionalnih televizijskih postaja pokrenula i specijaliziranu formu programa posvećenog koronavirusu.

- Na svaku punu uru od 11 do 22 sata, osim u terminima Izvanrednih vijesti i Dnevnika, emitiramo poseban DUTV KORONA  INFO KANAL putem kojeg se svi gledatelji mogu informirati o najnovijim vijestima, obavijestima i uputama nadležnih državnih i lokalnih tijela. Od ponedjeljka INFO KANAL emitirat ćemo od 23:30 do 11 sati te na pune ure izvan tog vremena, sve s ciljem kako bi naši građani bili pravovremeno obaviješteni o svim novostima vezanih uz koronavirus – dodala je Njavro te najavila kako će DUTV INFO KORONA kanal uređivati dugogodišnji novinar i urednik Dubrovačke televizije, inače dobitnik nagrade Grada Dubrovnika za Mario Bukvić 

- Cijela Dubrovačka televizija, unatoč ovoj situaciji funkcionira nesmetano te naši djelatnici svakodnevno u izvanrednom programu, uz INFO KANAL proizvode više od 14 sati informativnog programa posvećenog koronavirusu. Uz sve vijesti koje izdaju Nacionalni stožer i Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije u cijelosti pratimo rad svih gradskih i županijskih tvrtki i nadležnih tijela – dodala je glavna urednica Njavro.

Osim toga, Dubrovačka televizija u suradnji s Radio Jugom putem DUTV KORONA INFO kanala emitira i program Radio Juga, a sve Izvanredne vijesti distribuiraju se uživo putem Facebook stranice Dubrovačke televizije.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…