FOTO// Javna ustanova Rezervat Lokrum ponovno je otvorila vrata za svoje posjetitelje

17 Svi 2020
Autor :  

Javna ustanova Rezervat Lokrum od 16.05 2020. ponovno je otvorila vrata za svoje posjetitelje. Brodovi prema otoku iz Dubrovnika odlaze svakih sat vremena, a plovidbeni red pogledajte na www.lokrum.hr. Rezervat Lokrum započeo je s izdavanjem karata i pokaza za otok Lokrum po sljedećim pravilima: svaki sugrađanin koji ima prebivalište u Dubrovniku može uz predočenje osobne iskaznice i fotografije u prostorijama Luže, (ulaz od strane Peskarije) svaki dan od 09:00-18:00 sati,  izraditi pokaz za osam besplatnih odlazaka na otok za svaki mjesec koliko je otok otvoren za posjetitelje.

Uz ove pogodnosti, kao i do sada moći će se povoljno kupiti i godišnji pokaz, karta za 10 odlazaka, mjesečni pokaz za studente i umirovljenike i karta za 20 kuna uz predočenje Libertasovog pokaza, a sukladno važećem cjeniku za sezonu 2020.

Kako je jučer bilo na Lokrumu, pogledajte u fotogaleriji našeg Lukše Fabiana.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…