Nagrada od četiri tisuće kuna onome tko prokaže trovače mačaka u Mokošici!

13 Listopad 2020
Autor :  

NUDIM NAGRADU OD 1000KN za informaciju koja će pomoći da se uhvati trovač ili trovači iz Mokošice!, napisao je Zoran Hron na stranici Društva za zaštitu životinja Dubrovnik i nastavio:
A zašto, reći ću vam sad. Ovo na slici je Žućo. Jedan predivan mačor iz Mokošice. Zapravo bio je. Pravi gospodin-mačak s finim manirima. Tr
i godine, svaki dan dolazio je puteljkom pored mokošićke škole, lagano ne žureći, i silazio do moje kuće na ručak ili večeru. Sukobe s drugim mačorima je elegantno izbjegavao, ali nije bio kukavica, prije dobrica i mudrica. Prepametan da bi stradao od auta. Prema malim macama i mačićima s kojima se sretao na mojoj terasi, uvijek je bio nježan i pažljiv. Došao bi u miru, pojeo svoj obrok, malo se pomazio, pozdravio se i otišao. Zadnji put je došao u 4. mjesecu ove godine. Od tad ga nikad više nisam vidio. Bio je divno stvorenje, puno dobrote i ovjerenja prema ljudima. Tražio sam ga po Mokošici, ali uzalud. A svaki put kad bih došao u Mokošicu mačaka je bilo sve manje i manje. Tako da mislim da ova trovanja su počela još u proljeće i da su desetine ovih divnih nevinih stvorenja završile otrovane. Godinama sam tu, i nikad nije u jednoj godini nestalo ovoliko mačaka. Nikad ih nije bilo manje u Mokošici. To me dovodi do zaključka da, ili ih se organizirano truje, ili u Mokošici živi neka zvijer - ljudski otpad, kojemu je to jedina životna radost i to radi već mjesecima. Mislim da je vrijeme da se tome stane u kraj.
Zato nudim ovu nagradu - ako netko ima ikakvu informaciju, sliku, video ili bilo šta što bi moglo dovesti do počinitelja, spreman sam iz svog džepa odmah isplatiti 1000KN. Naravno, ako policija potvrdi da je to stvarni počinitelj i trovač. Nadam se da to razumijete. A ja garantiram imenom i prezimenom da ću isplatiti iste sekunde kad se potvrdi da je to počinitelj.
Možete me kontaktirati privatnim porukama na FB-u ili na broj mobitela: 099 505 4857.

Kontaktirali smo g. Hrona koji je na ovo sve dodao: Stojim iza onoga što sam rekao! Dajem 1000 kuna onome čije informacije, slika ili video pomogne da se uhvati ovaj monstrum. Ili monstrumi. 

U međuvremenu su ljubitelji životinja povisili nagradu na 4000 kuna.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…