Objavljen natječaj za direktora Zračne luke Dubrovnik

18 Siječanj 2020
Autor :  
Zračna luka Dubrovnik

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture ovih je dana objavilo natječaj za direktora Zračne luke Dubrovnik.

Uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati su završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij pravne, ekonomske, prometne ili tehničke struke.

Kandidatu za direktora potrebno je sukladno natječaju najmanje deset godina radnog iskustva na poslovima koji zahtijevaju odgovarajući stupanj stručne spreme iz točke 1. uvjeta natječaja, od kojih je najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim položajima. Također, potrebno je imati i najmanje pet godina radnog iskustva u zrakoplovnoj djelatnosti. Potrebno je i znanje najmanje jednog svjetskog jezika.

Prijave na natječaj podnose se u roku od 15 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama. Direktor se imenuje na mandat od četiri godine.

Detalje natječaja možete pogledati ovdje.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…