Objavljeni javni pozivi za sportske i sportsko-plesne dječje priredbe od značaja za Grad Dubrovnik

13 Veljača 2020
Autor :  

Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika objavio je dva javna poziva koja se odnose na sufinanciranje sportskih priredbi, odnosno na sufinanciranje sportsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u oba slučaja.

Javni poziv za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od značaja za Grad Dubrovnik u 2020. godini otvoren je do 16. ožujka 2020. godine, za njegovu provedbu u ovogodišnjem proračunu rezervirana su sredstva u ukupnom iznosu od 925.000 kuna.

Javni poziv za sufinanciranje organizacije športsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u 2020. godini pak je otvoren do 28. veljače, a proračunska sredstva osigurana za provođenje ovog poziva iznose 200.000 kuna.

Najmanji iznos sufinanciranja po sportskoj priredbi koji prijavitelj može ugovoriti je 25.000 kuna, a najveći 150.000 kuna uz uvjet da zatraženi iznosi sufinanciranja ne smiju prelaziti preko 60% od ukupnog iznosa potrebnog za organizaciju priredbi.

Cjeloviti tekstovi javnih poziva s obrascima za prijavu i detaljnim uputama za prijavitelje nalaze se na mrežnoj stranici Grada Dubrovnika: 

1. JAVNI POZIV za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od značaja za Grad Dubrovnik u 2020. godini

2. JAVNI POZIV za sufinanciranje organizacije športsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u 2020.. godini

Sva pitanja vezana uz Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na sljedeću e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…