PITURI U SUBOTU U SAMOBOR IDU OSVOJITI TITULU KUPA HRVATSKE!

06 Srpanj 2020
Autor :  
Završnica Hrvatskog Kupa (Final four) održat će se u subotu, 11. srpnja u Samoboru (Stolnoteniska dvorana Samobor, Gajeva 48).
Ždrijebom je određeno kako će polufinalne susrete igrati STK Libertas Marinkolor sa STK Vodovod (Osijek) te STK Starr (Varaždin) sa GSTK Zagreb.
Domaćin završnice Kupa Hrvatske je GSTK Zagreb, a za ovu godinu odlučeno je da se završnica Kupa odigra u jednom danu. Tako će se tijekom jutra odigrati oba polufinalna susreta, a popodnevni termin stolnoteniske dvorane u Samoboru rezerviran je za odigravanje susreta za treće mjesto, a potom finalni susret Kupa Hrvatske.
Hoće "Pituri" (Miho Simović, Tomislav Japec, Dragutin Šurbek, Marko Venier, Ante Jupek i Antonio Giron) u Grad donijeti još jednu titulu doznat ćemo već ovaj tjedan.
U Zagrebu u Domu sportova - dvorana 3 održana je i godišnja Skupština Hrvatskog stolnoteniskog saveza. 
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…