"Pokvarila se Postira, ostavili su nas na mulu bez ijedne riječi isprike i rekli da čekamo brod u 19 sati!"

25 Srpanj 2020
Autor :  
- Evo jedne priče iz našeg turizma. Kupili smo karte u Jadroliniji i čekamo brod s Lopuda da nas odvede u grad u 15, međutim brod im se pokvari i ostave nas na mulu. Zovem Jadroliniju da nam osigura neki prijevoz, kažu od toga ništa. Kazali su nam da se snađemo sami ili čekamo Hanibala u 19 sati. Bez riječi su goste ostavili na Lopudu, bez ijedne isprike! Jako me iznervirala njihova drskost i bahatost, priča naša sugrađanka koja je morala s obitelji biti u gradu do 18 sati, ali jednostavno, nisu se imali čime vratiti.
 
Poslali smo upit Jadroliniji, a oni su ovako odgovorili:

Prilikom kvara na brodu Postira, Jadrolinija je nastojala u što je moguće kraćem roku pronaći odgovarajući brod koji bi preuzeo održavanje linije Dubrovnik - Koločep - Lopud - Suđurađ. 
Zamjenski brod Europa preuzeo je liniju tek 40 minuta nakon kvara broda Postira, koji je već jutros ponovno zaplovio ovom linijom zahvaljujući uspješnom i brzom otklanjanju kvara.

Brod Hanibal Lucić  je u 15:00 sati izvršio redovnu liniju  Dubrovnik - Lopud - Suđurađ, a u 18:30 sati preuzeo je liniju Suđurađ - Lopud - Dubrovnik od broda Postira, bez ticanja luke Koločep.
Ticanje luke Koločep obavljali smo sa brodom Europa.

Naša čitateljica tvrdi kako u Jadroliniji ne govore istinu i kako su morali naći drugi prijevoz barkom do Brsečina. Dan nakon ovog događaja, tražila je povrat novca u Jadroliniji i iznos joj je vraćen.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…