POREMEĆENA OSOBA I DALJE TRUJE MAČKE PO MOKOŠICI!

16 Listopad 2020
Autor :  

Prije svega nekoliko dana, pet je mačaka otrovano u Vinogradarskoj ulici u Mokošici, o čemu je Dubrovnik INsider pisao ovdje. Kako nam je tada potvrdila veterinarka Sunčica Oštrić, nedužna stvorenja su otrovana nervnim otrovom. Otrov je bio pomiješan s piletinom, vjerojatno podmetnut u rane jutarnje sate. 

Iako su ljubitelji životinja, predvođeni Zoranom Hronom ponudili i prikupili do sada preko 11 000 kuna za informacije o trovaču, a Društvo za zaštitu životinja pozvalo sve odgovorne službe, trovanje se nastavilo. Danas je u ulici Od izvora pronađena mlada otrovana mačka.

Psihopat ili psihopatkinja ne odustaju u svojoj namjeri. S obzirom na mnoge postavljene kamere u naselju, nadamo se kako će uskoro izaći pred lice pravde. Osim što se truju životinje, na ovaj način mogu stradati i djeca. Ova "osoba" za to očito ne mari.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…