PRIJAVITE SE / Aeroklub Nimbus po prvi put organizira školu padobranstva

28 Veljača 2020
Autor :  

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 

U Dubrovniku će se organizirati teorijski dio školovanja, dok će se praktični dio školovanja sa skokovima odraditi u Osijeku, u suradnji saAeroklubom Osijek. Teorijski dio školovanja će trajati 4 dana, gdje će predavanja biti organizirana u večernjim satima u tjednu od 16. do 22. ožujka ove godine. Praktični dio školovanja sa skokovima će biti organiziran u tjednu od 30. ožujka do 5. travnja (eventualna odgoda bi bila u slučaju lošeg vremena) u trajanju od 3 - 4 dana ovisno o broju polaznika. 
 
Cijena školovanja je 4.500,00 Kn te je u istu uključeno sljedeće: 
- Teorijska nastava s pristupanjem ispitu 
- Praktična obuka 
- Godišnja članarina u AK Osijek 
- 5 skokova sa 1000m 
- padobran i ostala potrebna oprema za izvođenje skokova 
 
Polaznici mogu pristupiti školovanju ako su punoljetne osobe ili imaju 16+ godina uz potpis roditelja. 
 
Dodatne obaveze i troškovi koje polaznici mogu očekivati su sljedeći: 
- Prije skokova potrebno je odraditi liječnički pregled u Splitu, Osijeku ili Zagrebu (cijena pregleda je oko 500kn; postoji opcija da se netom prije skokova u Osijeku odradi liječnički pregled) 
- Putni troškovi / smještaj u Osijeku 
 
Za obje navedene stavke postoji već standardna (uigrana) procedura tako da se iste odrađivanju bez poteškoća i uz minimalne troškove. 
 
Akovi želite postati padobranac ili netko od vaših prijatelja / poznanika želi - možete se javit na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098699611 za više informacija ili prijavu najkasnije do srijede 4. ožujka.
 
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…