REAKCIJA GRADONAČELNIKA / Zatvaraju se sve tržnice u Dubrovniku!

21 Ožujak 2020
Autor :  

"Ovim putem obavještavamo sve sugrađanke i sugrađane kako se od danas zatvaraju sve place u gradu za cjelokupno poslovanje!

Nakon niza odluka koje su donesene za povećanje sigurnosti i apela da ih se građani pridržavaju i dalje je velik broj neodgovornih pojedinaca koji krše odredbe donesene od strane Stožera civilne zaštite, a sve unatoč brojnim upozorenjima od strane djelatnika Sanitata Dubrovnik. 

Zbog vaše sigurnosti i sigurnosti prodavača koji dolaze na placu, a u dogovoru s Gradom Dubrovnikom odlučili smo zatvoriti ukupno poslovanje svih gradskih tržnica do daljnjeg.

Nadamo se da će se ova kriza što prije smiriti i da ćemo se svi moći čim prije vratiti normalnom načinu života. Ovu mjeru ne donosimo olako, ali vjerujemo da shvaćate kako je prijeko potrebna kako bismo zaštitili Vas i Vaše zdravlje kao i zdravlje naših djelatnika. 

Još jednom apeliramo na sve građanke i građane da se ozbiljno pridržavaju uputa i obaveznog minimalnog razmaka prilikom kretanja u javnost i da izbjegavaju okupljanja.

Budimo svi zajedno odgovorni i savjesni! " priopćenje je iz SANITATA

Podsjetimo, gradonačelnik Franković ogorčen jutrošnjim prizorima na gruškoj placi reagirao je na svom facebook profilu o čemu više možete pročitati OVDJE

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…