SVJETSKO PRIZNANJE ZA DUBROVAČKU AGENCIJU DIRECT BOOKER

30 Listopad 2020
Autor :  

Rentals United, jedan od najmoćnijih channel managera u svijetu, svrstao je Direct Booker na 7. mjesto među TOP 50 najvećih agencija za privatni smještaj u svijetu.

Direct Booker za sada ima 22 franšize u 9 država koje uključuju Crnu Goru, BiH, Sloveniju, Srbiju, Albaniju, Poljsku, Italiju i Peru.

Property management agencije upravljaju smještajnim jedinicama na vodećim portalima za rezervacije smještaja. U izbor Rentals United-a uzete su samo agencije koje vode najmanje 1.000 objekata.

Poslovni model ove agencije razvio se u Dubrovniku i trenutno se širi po cijelom svijetu ugovaranjem franšiza.Trenutno upravljaju sa više od 7600 jedinica, a cilj agencije je daljnje ugovaranje novih franšiza, kao i rast smještajnih jedinica. Na taj način Direct Booker kao brend će postati još prepoznatljiviji na globalnoj razini.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…