UDRUGA LUKJERNICA poklanja izložbu svojih korisnika svim našim sugrađanima! Uživajte!

28 Ožujak 2020
Autor :  

Iz Udruge  za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprjeđenje duševnog zdravlja i kvalitete života Lukjernica imaju obavijest za svoje članove:

Dragi svi, iako nas je ova trenutna situacija privremeno fizički razdvojila mi smo i dalje tu za vas. Iskoristit ćemo sve što nam tehnologija pruža i družiti se virtualno te vam biti na raspolaganju. Iskoristite ovu situaciju za druženje s vašim bližnjima, čitajte, igrajte društvene igre, budite kreativni, slikajte i osmislite za nas nove prijedloge. Mi smo tu i dalje da vam budemo oslonac i podrška. A kad ovo sve prođe družit ćemo se i raditi kao i do sad, još i više. Pozivamo sve naše korisnike a i ostale građane koji su u potrebi da se jave na naš dežurni telefon 097 659 0377 koji će biti na raspolaganju svakog dana od 10-16.

Iz Udruge Lukjernica svim sugrađanima poklanjaju dio fotografiranih radova s njihove zadnje izložbe "Putovanje kroz povijest, upoznajmo i čuvajmo našu baštinu", koju su njihovi korisnici sjajno odradili. Uživajte!

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…