Udruga Mladih Ponat organizira seriju kvizova “‘ Ko ti ga zna”

19 Veljača 2020
Autor :  

“‘Ko ti ga zna?”  je prvo kvizaško natjecanje koje će pokušati pokrenuti kulturu kvizova na ovim prostorima. Kvizove će ugostiti kafići u Dubrovniku, Mokošici, Župi i Konavlima, a priprema ih Udruga Mladih Ponat koja iza sebe ima već ima iskustvo organiziranja pub kvizova u Župi. Pored nagrada, svi sudionici imat će i motivaciju više, jer prva tri mjesta na svakom od održanih kvizova značit će prolaz dalje i pozivnicu za veliko finale koje će se održati 20.3.

Lokaciju finala još nismo doznali, ali iz udruge poručuju nam da ćemo uskoro saznati.

U prilogu možete vidjeti i zanimljiv promo video koje je udruga mladih Ponat snimila u suradnji sa poznatim kviz-majstorom Deanom Kotigom, odakle sličnost vuče i sami naziv natjecanja.

https://www.youtube.com/watch?v=mZMb7KTVbAI

“‘Ko ti ga zna?” je jedan od ozbiljnijih projekata kojeg organizira udruga mladih Ponat, nakon što su lani organizirali razna događanja u Župi. Iz udruge najavljuju i druge projekte za ovu zimu poput teniskih, kartaških i FIFA turnira, karaoka, filmskih večeri, a na ljeto turnire na otvorenom.

https://www.facebook.com/umponat

Prvi kvalifikacijski kviz će se održati 21.02. u kafiću Freaky u Lapadu, koji će predstavljati grad Dubrovnik. Iako su sva mjesta popunjena, organizatori pozivaju sve da se prijave na preostale kvizove. 

Sljedeći kviz je na Grudi, 28.03. i mjesta ponestaje.

https://www.facebook.com/events/134014121139802/

 

Prijavu ekipa možete izvršiti u inboksu Udruge mladih Ponat na Facebook i Instagram stranici.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…