POGLEDAJTE VIDEO// HDZ predstavio novi promidžbeni spot: Hrvatska je sigurna zemlja!

21 Lipanj 2020
Autor :  

Na predstavljanju kandidata HDZ-ove liste za prvu izbornu jedinicu u subotu je premijerno prikazan predizborni spot.

Na početku spota građanima se obraća premijer Andrej Plenković riječima: "Hrvatska je sigurna zemlja. Sigurna je jer imamo ljude velika srca, jer trebaš imati srca da bi pobijedio strah".

Dalje u spotu premijer nabraja razloge zbog kojih je lijepo živjeti u Hrvatskoj i razloge zbog kojih smo sigurni u našoj zemlji. Plenković se obraća građanima, dok iza njega u pozadini stoje suradnici, govoreći da je spreman za nove izazove te da budućnost stvaramo sami i da ćemo to uspjeti u zajedništvu. 

"Pokazali smo da promišljenim i pravovremenim odlukama štitimo živote i zdravlje naših ljudi, da smo zajedno kad je najteže. Nastavimo zajedno graditi razvijenu i sigurnu Hrvatsku – jer smo sigurni da znamo, da možemo i da ćemo uspjeti zajedno! #SigurnaHrvatska", stoji u opisu spota.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…