VIDEO// Mato Franković predstavio predizborni spot: "Glasovanjem za mene, Vaš je glas siguran"

26 Lipanj 2020
Autor :  

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, ujedno i kandidat na listi HDZ-a u X. izbornoj jedinici predstavio je svoj promidžbeni spot za nadolazeće parlamentarne izbore.

Naš gradonačelnik se nalazi na visokom 5.mjestu na listi i vrlo je izgledno da bi mogao osvojiti i saborski mandat, no to će najviše ovisiti o preferencijalnim glasovima.

"Iza nas su tri godine mandata rada u Gradu Dubrovniku. Sve probleme smo rješavali odlučno i odgovorno, isključivo u interesu Grada. Zato Vas pozivam da 5.srpnja izađete na izbore i zaokružite br.5 na listi HDZ-a. Glasovanjem za mene, Vaš je glas siguran. On pripada Vama i uložit ću ga u prosperitet Grada i juga Hrvatske. Odlučno i odgovorno ! Vaš Mato Franković " - između ostalog, poručuje gradonačelnik Mato Franković.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…