VIDEO// Održan besplatni online gaming turnir Lockdown CUp Solo

12 Siječanj 2021
Autor :  

U nedjelju 10. siječnja u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga se održao besplatni online gaming turnir Lockdown Cup Solo - Call of Dutz: Warzone. Na turniru je sudjelovalo preko 100 igrača, koji su se borili za vrijednu prvu nagradu SCUF kontroler. Osim što je na turniru sudjelovalo veliki broj igrača iz mnogih gradova iz cijele Hrvatske, turnir je poprimio i međunarodni karatker sudjelovanjem igrača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke i Belgije.

Cijeli turnir je bio prenošen uživo sa stručnim kommentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga, a snimka je dostupna na: https://www.youtube.com/watch?v=DgNix-6FMYE&t=6898s

Turnir se odvijao u privatnom lobbyu, a igralo se 5 privatnih matcheva. Bilo je dopušteno igranje na svim platformama (PC, PS i Xbox). Da bi bilo zanimljivije svaki kill je nosio po 3 boda, dok je 1. mjesto nosilo po 12 bodova, 2. mjesto 10 bodova, 3. mjesto 8 bodova, od 4. do 10. mjesta 6 bodova, od 11. do 15. mjesta 4 boda te od 16. do 20. mjesta 2 boda.

Prvo mjesto i SCUF kontroler je osovjio Petar Strižić iz Omiša. Drugi je bio Luka Špoljarić iz Belišća, a treći Andrej Ćudina iz Dubrovnika.

 
 
 
 
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…