Započela sanacija kolnika Ulice Gabra Rajčevića i Ulice Mihajla Hamzića

19 Veljača 2020
Autor :  

Gradski kotar Montovjerna nastavlja sa svojim radom i u 2020. godini. U suradnji sa Upravnim odjelom za promet i na traženje stanovnika Montovjerne, prije par dana započela je sanacija kolnika Ulice Gabra Rajčevića i Ulice Mihajla Hamzića. 

Od navedene dvije ulice, početak ulice Mihajla Hamzića zadavao je najviše briga velikom broj građana koji svakodnevno prometuju kroz nju, na kojoj su, zbog vrlo lošeg stanja, mnogi i oštetili svoje automobile.  

Upravo zato nam je iznimno drago da su radovi sanacije pri samom kraju i da se danas očekuje završetak isti i puštanje prometnica u redovni promet.

Daljnji veći zahvati po pitanju rješavanja prometa u kotaru Montovjerna očekuju nas kasnije ove godine, kada bi trebala krenuti izgradnja zaobilaznice, koja će spojiti ulicu Kneza Branimira sa nerazvrstanom cestom poviše zgrada u Kineskom zidu. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…