Izložba ''Kokoti'' Galerije Artur u Dubrovačkim knjižnicama

04 Lipanj 2020
Autor :  

U suradnji Galerije Artur i Dubrovačkih knjižnica, u petak, 5. lipnja 2020., u 12 sati, otvorit će se kolektivna izložba domaćih i stranih autora pod zajedničkim imenom “Kokoti” u prizemlju Narodne knjižnice Grad.

Izložba “Kokoti” trebala je biti otvorena pred Uskrs, međutim zbog situacije s koronavirusom nije mogla biti u Galeriji, već je postavljena virtualno što je pridonijelo velikoj popularnosti same izložbe koja će zbog velikog broja domaćih i stranih autora biti otvorena upravo u prostoru Dubrovačkih knjižnica.

Paralelno s ovom, otvorit će se i izložba triju akademskih slikarica Petre Held, Potočnjak, Josipe Vlašić i Stefanie Hudspeth na istu temu u Galeriji Artur, a započet će i art radionice za izradu karnevalskih jaja u organizaciji udruge DART, čija se prezentacija planira 30. lipnja na karnevalu u Korčuli i u Dubrovniku.

Izložba ''Kokoti'' ostaje otvorena do 13. lipnja 2020. u prizemlju Narodne knjižnice Grad.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…