Predstavljanje USUD-ove slikovnice „Vlahove priče“

19 Listopad 2020
Autor :  

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige u ponedjeljak, 19. listopada 2020., održat će se predstavljanje slikovnice “Vlahove priče”  u suradnji Udruge samostalnih umjetnika Dubrovnik i Dubrovačkih knjižnica. Ovo predstavljanje održat će se u Čitaonici Narodne knjižnice Grad s početkom u 18 sati.

Vlahove priče predstavljaju niz priča jednog dječaka obrađenih u slikovnice. Prva, koja je već predstavljena u vidu prezentacije upravo u Dubrovačkim knjižnicama, uvodi čitatelja u svijet dječaka Vlaha. U tom dječjem svijetu kod njega se nižu brojne zgode (doživljaji i događaji) koje se kroz stih redaju, tema za temom, i o kojima razmišljaju čak i odrasli. Dakle svaka slikovnica, osim ove prve, imaju i podnaslov kao na primjer, Vlahove priče ( U izolaciji).

Autor slikovnice je Ana Bašić, a nakladnik Udruga samostalnih umjetnika Dubrovnik. Na ovoj književnoj večeri, osim autorice slikovnice, sudjelovat će i Katica Protić, Antun Anđelić i Katarina Mrvalj.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…