Četvrto izdanje Craft Beer Festivala u Dubrovniku posvećenog pivu i glazbi održat će se i ove godine u Kampu Solitudo na Babinom Kuku

19 Srpanj 2020
Autor :  

Dobre već poznate pivovare obogatiti će nepca dubrovačke publike i svih domaćih i stranih posjetitelja festivala. Posjetitelji će moći kušati piva od preko deset domaćih zanatskih pivovara sa preko petnaest vrsta/ stilova piva. 

Hrvatska i u ovim kriznim vremenima treba podržati domaću proizvodnju te i dalje živjeti „Craft Beer Revoluciju“, u kojoj je do sada rođeno više od 80 micro pivovara. Svaka mala domaća pivovara osnovana je idejom zaljubljenika u pivo koji su od hobija i homebrewinga došli do otvaranja vlastite pivovare i kuhanja piva po njihovom guštu i receptu. Cilj Dubrovnik Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Dubrovnika s kvalitetom zanatskog piva. 

Novost ovogodišnjeg festivala su dva festivalska petka koja predstavljaju pojedini ljetni mjesec. Srpanj predstavlja bend Silente koji će 24. srpnja nastupiti na velikoj pozornici Kampa Solitudo. Mjesec kolovoz predstavljaju rock'n'roll veterani Goran Bare i Majke koji će 22. kolovoza začinjeni ponudom vrhunskog zanatskog piva i street fooda predstaviti svoj novi singl „Rođen za suze“.  

Od posebnih zanimljivosti izdvajamo predstavljanje domaćih zanatskih pivovara kao što su Maskeron, Republika i Seoska Kuća na čijim će šankovima posjetitelji moći kušati više vrsta piva skuhanih od strane lokalnih pivskih majstora. 

Od iznimne važnosti u ovo izvanredno i krizno vrijeme pokušati pomoći malim zanatskim pivovarama, festivalskoj industriji i bendovima kupnjom karte, dolaskom na koncert i odgovornim ponašanjem. Ideja Dubrovnik Craft Beer Festivala uvijek je bila entuzijastično predstaviti i podržati domaću craft beer i rock scenu. Stoga, dođi i podrži Dubrovnik Craft Beer Festival.  

Karte za oba dana festivala možete kupiti preko sustava Eventim te na slijedećim prodajnim mjestima: Gastro shop Pomalo, Miljenka Bratoša 30; Sandwich bar Popaj, Vukovarska 26; R.K. Srđ, BeautyLoop, Recepcija Kampa Solitudo, Babin Kuk te na dan koncerta na ulazu festivala. 

Budi dio hrvatske craft beer revolucije i dođi i podrži Dubrovnik Craft Beer festival!

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…