Ekskluzivni jubilarni deseti nastup Fedde Le Granda

17 Rujan 2019
Autor :  

Još nas točno deset dana dijeli do desete jubilarne obljetnice Fedde Le Granda. Ne propustite ekskluzivni  jubilarni nastup Fedde Le Granda u Dubrovniku! 

 

Nizozemski DJ, Fedde Le Grand, 27. rujna  deseti put gostuje u klubu Revelin. Fedde Le Grand je miljenik dubrovačke publike ali ujedno i veliki promotor Grada, čovjek koji nikada ne skriva emocije i osmjeh s lica kada govori o Dubrovniku. Cijelo desetljeće nalazi se u samom vrhu ljestvice najutjecajnijeg svjetskog časopisa za elektronsku glazbu, DJ-MAGa u rubrici Top 100 najboljih DJ-a u svijetu. „Put your hands up for Detroit“, „Let mi think about it“, „So much love“,  „All over the world“ i „Like we do“ su samo neke od megahitova slavnog Fedde-a.

 

Potražnja za ulaznicama je velika, stoga osigurajte svoju na vrijeme. Iste su dostupne u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00, u Casablanca baru i lokalu B4 svake večeri od 20:00 sati ali i online. 

 

Za koncert Claptone-a i Fedde Le Granda formirane su posebne VIP ulaznice za silver, gold i platinum sektor. Vip ulaznice za silver sektor dostupne su po cijeni od 200 kn, za gold sektor po cijeni od 300 kn i za platinum sektor po cijeni od 400 kn.  Iste su dostupne do isteka zaliha isključivo u uredu Revelina. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…