Jeste li čuli za Prijestup party?

28 Veljača 2020
Autor :  

Prijestup party organizira se jednom u četiri godine i poznat je kao neodoljiva zabava na kojoj je apsolutno sve dopušteno! Trend koji se širi u svijetu stigao je u Revelin. Ove subote, 29. veljače od 23:00 sata organizira se originalna prijestup party. Budi i ti jedan od prijestupnika koji će iskoristiti ovu jedinstvenu zabavu!

U prijestupnoj noći dozvoljeno je sve ono što je inače u društvu upitno. U Francuskoj, Škotskoj i Velikoj Britaniji, djevojke prose mladiće dok se u Americi održavaju posebne zabave koje privlače ogroman broj ljudi, a cilj im je stvoriti noć za pamćenje koja će se prepričavati sve do iduće prijestupne godine. Tako se svake prijestupne godine tradicionalno sastaje ekipa i ludo se provodi do sitnih jutarnjih sati, a pritom je dozvoljeno odstupiti od uobičajenih uvjerenja. Iz toga je proizašao i sam naziv zabave koja se velikom brzinom proširila svijetom.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…