KAZIN U REVELINU

05 Ožujak 2020
Autor :  

Culture Club Revelin u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Dubrovniku, u subotu 14. ožujka organizira najveću zabavu u dosadašnjoj suradnji - „Kazin“. Najbolji domaći hitovi, ekipa i all inclusive ulaznica je sve što vam treba za KAZIN.

Pravo je vrijeme da rezervirate vikend za najluđu zabavu u Gradu i sa svojim kolegama proslavite svoje studentske uspjehe. Ograničen broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 100 kn u prodaji je u uredu Revelina na adresi Vukovarska 30, isključivo do isteka zaliha.

Povodom Dana žena u subotu, 7. ožujka Revlin je pripremio posebanu zabavu – Girls Night Out, koja donosi brojne pogodnosti za sve pripradnice ljepšeg spola. Rezervacije stolova moguće su na kontakt 098 533 531. Više detalja o svim pogodnostima dostupno je na službenom Facebook profilu kluba Reevelin. 

Svi oni koji rezerviraju stol ove subote, 7.3. na tematskoj zabavi, Girls Night Out ostvaruju prednost pri kupnji ulaznica i rezervaciji stolava za KAZIN.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…