Legendarni Sven Vath potvrdio nastup u Revelinu

02 Ožujak 2020
Autor :  

Glazbeni producent i DJ koji je trostruki dobitnik prestižne nagrade DJ AWARDS za najboljeg DJ-a u svijetu, Sven Vath službeno je potvrdio svoj nastup 26. lipnja u klubu Revelin. Bit će to njegov prvi klupski nastup u Hrvatskoj i vrhunac kompletne party sezone u Dubrovniku. 

Čovjek koji je stvarao glazbenu povijest ujedno je i jedini DJ koji je dobio „Goethe plakette“ nagradu za doprinos kulturi u Njemačkoj. Spomenuta nagrada dodjeljuje se pune 73 godine, a upravo je 2015. godine dodijeljena Sven Vathu. Otac techno pokreta, osnivač je i Cocoon programa koji se organizira diljem svijeta, a više puta je proglašen za najboljim party programom na Ibizi.

Zanimljivo je istaknuti kako je tijekom cijele svoje karijere ostao vjeran puštanju i stvaranju glazbe na gramofonskim pločama što dovoljno govori o kakvom se izvođaču radi. 

Legenda elektronske glazbe, Sven inače pomno bira lokacije nastupa, a u sklopu ovogodišnje svjetske turneje posjetit će i dubrovački Culture Club Revelin. Ograničeni broj EARLY BIRD ulaznica je u prodaji na službenoj web stranici kluba Revelin. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…