Najbolji stomatolozi u Hrvatskoj

13 Ožujak 2020
Autor :  

Dentech, jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Hrvatskoj, smještena je u popularnom turističkom odredištu, Splitu. Klinika je specijalizirana za mnoga područja iz stomatologije, stoga svojim pacijentima nudi široku paletu usluga: od estetske stomatologije, implantologije, protetike, ortodoncije, endodoncije, parodontologije i ostalo. Upravo se ortodoncija bavi nepravilno postavljenim zubima i okolnim strukturama, što je sve veći problem kod današnje mladeži. U parodontologiju se ubraja gingivoplastika, odnosno kirurško oblikovanje tkiva gingive, točnije zubnog mesa koje okružuje zub. Danas je ovo jedan od najčešćih parodontoloških zahvata kojim se zubnom mesu daje prirodan oblik. Iz tog se razloga sve više primjenjuje u estetskoj stomatologiji.  Gingivoplastika ima isključivo kozmetičku svrhu, a preporučuje se svima kojima su zubi nejednake dužine, koji imaju nepravilni izgled zubnog luka iznad zuba i sl. Nemojte se ustručavati, već na vrijeme posjetite najbolje stomatologe iz Dentecha.

Nakon ovakvih zahvata pacijenti se nerijetko odlučuju za saniranje zuba estetskom protetikom, kako bi se u potpunosti dobio onakav izgled zuba kakav je pacijent oduvijek htio. Dizajn zubiju stomatolozi u Dentech ordinaciji izvode uz pomoć ljuskica, kruna, njihovim izbjeljivanjem ili nekim drugim postupkom ovisno o karakteristikama svakog slučaja. 

Ni jedna od ovih stomatoloških usluga ne bi bila na vrhunskoj razini da nije stručnog i iskusnog stomatološkog tima klinike Dentech. Stomatološka ordinacija Dentech ima neke od najkvalificiranijih stomatologa u Hrvatskoj.

S 20 godina iskustva i 4000 pacijenata koji im prolaze kroz ruke, Dentech je provjerena klinika kojoj se uvijek ponovno vraćaju svi oni koji na bilo koji način žele uljepšati svoj osmijeh. U klinici su zaposleni najiskusniji i najnagrađivaniji stomatolozi u Hrvatskoj. Točnije, radi 6 stomatologa, 4 asistenta i 2 zubna tehničara. Dr. Mia Roglić, je tri godine zaredom (2017., 2018. i 2019.) proglašena jednom od najboljih stomatologa u Splitu.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…