NISU JOJ VJEROVALI DA JE ŽENA: Sportašica doživjela neugodnu situaciju na aerodromu

02 Listopad 2020
Autor :  
Privatni album

Svjetski poznata dizačica utega iz Rusije, Ana Turajeva (42) proživjela je veliku nelagodu na aerodromu. Naime, djelatnici nisu vjerovali da je žena pa joj nisu dozvolili ukrcaj u avion. 

Sportašica je iz Sankt-Petersburga putovala u rodni Krasnodar, a zaposlenici su ju 'bombardirali' s nizom intimnih pitanja pred drugim putnicima uoči leta. 

- Na kontrolnoj točci me nisu pustili govoreći da mi u putovnici piše da sam žensko. Bilo je ponižavajuće, ukorili su me pred tolikim ljudima u redu. Ispitivali su me o intimnim stvarima. Interesiralo ih je tko sam u životu, ali i u krevetu - rekla je Ana za strane medije i dodala:

- Cijeli red putnika gledao je tu anarhiju, a ja sam se osjećala toliko bespomoćno... Trudila sam se dokazati da sam žena - kaže. Nakon što je priča postala viralna, oglasili su se i iz aviokompanije.

- Ispričavamo se zbog negativnih emocija koje ste proživjeli. Takva usluga je neprihvatljiva - rekli su. 

IZVOR: 24sata.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…