PRIRODNA KOZMETIKA MIRTA – ZDRAVLJE I LJEPOTA S OTOKA LOŠINJA

06 Studeni 2020
Autor :  

MIRTA je mala obiteljska tvrtka čija je osnovna misija proizvodnjom prirodnih kozmetičkih proizvoda pomoći svima koji žele unaprijediti svoje zdravlje. Stvorena je na prekrasnom zelenom otoku sjevernog Jadrana – Lošinju. To je otok raznolike i bujne vegetacije, sa više od 1000 biljnih vrsta. Bogatstvo ljekovitog bilja koje liječi dušu i tijelo na ovom osebujnom otočnom arhipelagu bili su nadahnuće osnivačici tvrtke Mirti Lozančić za pokretanje brenda Prirodna kozmetika Mirta. 

Prirodna biljna i eterična ulja, sušeno mljeveno bilje, prirodni pčelinji vosak, macerati, fini mirisni hidrolati…to su glavni sastojci MIRTA kozmetike koja je bazirana na vlastitim recepturama. U ovoj firmi veliku važnost pridaju autohtonosti i u proizvodnji koriste sirovine koje nabavljaju od lokalnih proizvođača, a one koje ne mogu pronaći na otoku su 100% hrvatskog porijekla. Također su ostvarili brojne suradnje s drugim hrvatskim proizvođačima  čiji proizvodi se izvanredno nadopunjuju s njihovima. Tako je uspješnom suradnjom s proizvođačima hrvatskog gina „OLD Pilot´s nastala lijepa poklon-kutija za muškarce: https://prirodna-kozmetika-mirta.com/proizvod/poklon-kutija-za-muskarce-old-pilots/,

dok su se prekrasne žličice od maslinovog drveta koje proizvodi OPG Bravdica iz cresa odlično uklopile s pilinzima za tijelo COCO-ROSE i BROWN SUGAR:  https://prirodna-kozmetika-mirta.com/proizvod/brown-sugar-piling-za-tijelo-i-zlicica-od-maslinovog-drveta/.

Tijekom 7 godina postojanja osmislili su veliki broj proizvoda za njegu lica, tijela i kose, za žene i muškarce. Proizvodi su nastajali kao dio proizvodnih linija tako da je danas svaki od njih dostupan kao pojedinačan proizvod, ali isto tako moguće ga je kombinirati s drugim proizvodima iz iste linije u vrlo lijepe poklon-pakete. Pri tome možete odabrati proizvode iz sljedećih linija: osnovna, profesionalna, ekskluzivna linija Apoxyomenos i linija poklon-paketa Scents of Lošinj. 

Poklon-paketi su vrlo važan segment ponude ove firme i u njihovom web-shopu možete pronaći prekrasne poklone za svaku priliku: https://prirodna-kozmetika-mirta.com/kategorija-proizvoda/poklon-paketi/

Pored gotovih poklon-paketa, nude i uslugu kreiranja poklona prema vašim željama. Svaki poklon dolazi u lijepoj ekološkoj kutiji s mogućnosti personalizacije. Ako im pošaljete svoje podatke ili poruku, oni će u vaše ime napisati prigodnu čestitku i priložiti je uz poklon. Za poslovne subjekte nude mogućnost brendiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom. 

Više o proizvodima i usluga, akcijama, a također i puno članaka i recepata o prirodnoj kozmetici i zdravlju možete pronaći na njihovoj web-stranici i društvenim mrežama.

-web-shop: https://prirodna-kozmetika-mirta.com/

-Facebook: https://www.facebook.com/prirodnakozmetikamirta

-Instagram: https://www.instagram.com/natural.cosmetics.mirta/

Prirodna kozmetika Mirta također je jedna od naših ovogodišnjih sponzora u nagradnim igrama. Pratite Dubrovnik INsider i ovojite ove vrijedne nagrade. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…