Ispiši ovu stranicu

U petak se održao zanimljiv event u Župi dubrovačkoj

29 Listopad 2020
Autor :  
Foto: Ivana Zorić

Prošlog petka u One Suite hotelu u Srebrenome održao se zanimljiv event pod naslovom "Lowtox lifestyle". Event je bio zatvorenog tipa i isključivo uz pozivnice, a radilo se kao što sami naziv eventa govori, o jednom zdravom, netoksičnom načinu života.

Sedam organizatorica i prezenterica redom Ines Nanić, Maja Obuljen, Paola Burđelez, Dita Lipanović, Nikolina Bilić, Tereza Radan i Barbara Bender uz dvije suorganizatorice Dijanu Pandu i Filipu Večerin, objasnile su kako i na koji način uz eterična ulja poboljšati kvalitetu života i riješiti se kemikalija. Zašto to nije uopće komplicirano koliko se čini, koliko je jednostavno i bitno mjenjati navike, na zanimljiv način su prezentirale organizatorice i dale za misliti svima u publici.

Koliko je ova tema svima zanimljiva, govori činjenica kako su organizatori, s obzirom na epidemiološke mjere, morali slati odbijenice za event jer ednostavno nije bilo mjesta za sve zainteresirane. Uz sve trikove i naputke kako svoj dom pretvoriti u oazu mira bez kemikalija, objasnile su i kako su svoju ljubav prema lowtox lifestyle-u iskoristile i za poslovnu priliku koja je otvorena svima, što je naročito bilo zanimljivo publici u ovim nesigurnim vremenima. Bilo je tu i smijeha i ozbiljnih tema, a kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

S obzirom na veliki interes, organizatorice poručuju da će se vrlo vjerojatno ubrzo održati novi event, ali opet zatvorenog tipa uz pridržavanje epidemioloških mjera.

 

Galerija slika

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…