POTREBICA UZVRAĆA RAGUŽU: Onaj osjećaj kada se sada na kraju puta javljaju partneri sa nepotpunim informacijama

16 Rujan 2020
Autor :  
Povodom objave iz DUSTRE, kako je mladima s Elafita uskraćena prijava u Studentskom domu, reagirao je Marko Potrebica čiju objavu prenosimo u cijelosti:
 
Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje (https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_06_53_1206.html) donijelo je resorno Ministarstvo za cijelu Republiku Hrvatsku prije početka gradnje našeg doma, a prilikom izmjena istog predložit ću izmjenu ovoga članka.
Početkom kolovoza kontaktirali su me predsjednici mjesnih odbora sa Šipana Ivica Katić i Zvonimir Koporčić sa ovim problemom te sam im rekao da će studenti sa Šipana biti primjeni u dom Odlukom ravnatelja prema nesubvencioniranoj cijeni (200 kn je subvencija Ministarstva). Neki studenti su mi se već javili i ostvarili pravo na smještaj u slijedećoj akademskoj godini. Ako postoji još studenata sa prebivalištem na našim otocima neka se slobodno jave u Studentski centar. Kriterij za smještaj u studentski dom je utvrđen prema granici razine prava za prehranu.
P.S. prijateljski savjet prije objave nazvati na mobitel i provjeriti! Znam da su kolege iz DUSTRE željeli sve najbolje za naše studente. Hvala im na podršci prilikom izgradnje doma."  
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…