Centru za poduzetništvo DNŽ dodijeljena bespovratna sredstva za projekt ”Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova”

28 Veljača 2020
Autor :  

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, u sklopu svečanosti otvaranja Poduzetničkog inkubatora Vinkovci dodijelio je i 34 odluke o financiranju temeljem Poziva „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija“. Među ostalim i Centru za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Projekt Centra za poduzetništvo d.o.o. je i ove godine uspješno prepoznat kao projekt sa ciljem pružanja kontinuirane potpore poduzetnicima na području Dubrovačko-neretvanske županije. Vrijednost projekta ”Poboljšanje konkurentnosti malih i srednjih poduzetnika (MSP)” je 406.419,30 kn, te će prihvatljivi troškovi biti financirani kroz mjere Ministarstva koje kontinuirano u suradnji sa HAMAG BICRO-om potiče razvoj poduzetničke potporne infrastrukture temeljene na sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…