DJELATNIK ZL DUBROVNIK NA SVOM FB PROFILU NAPISAO: Pozitivan sam na virus, pokupio sam ga u lokalnom prijenosu!

21 Ožujak 2020
Autor :  

Konavljanin, djelatnik ZL Dubrovnik i vatrogasac, na svom Facebook profilu je obznanio kako je nažalost obolio od koronavirusa iako nije bio u kontaktu s prvooboljelom. Kako je naveo, vjerojatno je pokupio virus u lokalnom prijenosu. Njegov status prenosimo u cijelosti, a zahvaljujemo na hrabrosti i na ukazivanju kako se to ne događa nekome tamo drugome:

Dragi moji prijatelji i poznanici,
nažalost jutros mi je javljeno da sam i ja + na covid19, uz moje spremačice. Testirali smo se jučer, kao dio zaposlenih sa Zračne luke Dubrovnik. Pošto nisam imao kontakta sa nasom prvo-oboljelom djelatnicom, virus sam vjerovatno "pokupio" u lokalnom prijenosu, a osim simptoma kašlja i neznatne jednodnevne temperature drugih simptoma nisam imao. 
Prvotno se ispričavam svima vama sto sam iz neznanja bio aktivan, radio na poslu ili s nekim pričao u mjestu. Molim sve vas koji ste bili sa mnom u kontaktu zadnjih 10 dana da ostanete doma u samoizolaciji, da izbjegnemo širenje ovog virusa! Nadam se da nisam nikoga zarazio, te ukoliko ne osjetite nikakve simptome u narednih 7-10 dana ste ok! A to vam svima želim!! Drž te mi se svi i sigurno ćemo pobijedit koronu!!

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…