FOTO// DOMOVINSKI POKRET NA PELJEŠCU I KORČULI: Ovo je pravi trenutak da država postane partner poduzetnicima

29 Lipanj 2020
Autor :  
Aktivnosti Hrvatske konzervativne stranke, u okviru predstavljanja kandidacijske liste 10. izborne jedinice koju je sastavio dr Miroslav Škoro započele su u jučer u ranim jutarnjim satima obilaskom naselja na poluotoku Pelješcu i otoku Korčuli. 
Zbog politike mjera predostrožnosti sustava civilne zaštite RH i socijalnog distanciranja, u kampanji su izbjegli masovno okupljanje pobornika stranke Domovinski pokret. 
Kandidacijsku listu na čelu s gospođom Ružom Tomašić predstavili su Nikola Grabovac, Robert Pauletić, Mateo Haičman, Marija Katović, Dinko Damjanović, Ivana Marić. Kampanji su prisustvovali i gospodin Ivo Silić, Miro Tolić, Siniša Svalina, Liljana Vukotić Knez, Anamarija Grabovac, Ružica Puljiz i Kazimir Opačak.
Pod parolom "Volim svoje",  kandidati koalicijske liste Domovinski pokret, još jednom su pokazali u javnosti društvenog života svoju dobru volju političke suradnje i koheziju liste za parlamentarne izbore koju je dr. Miroslav Škoro je predao Državnom izbornom povjerenstvu. 

- Hrvatska turistička industrija jako je pogođena korona krizom, a za sanaciju štete će biti potreban sveobuhvatan pristup. Samo produljenje sufinanciranja plaća u sektoru turizma za vrijeme trajanja pandemije uzrokovane korona virusom neće biti dovoljno za spas poduzetnika u turizmu. Hrvatska mora konkurirati svjetskim industrijama, a s postojećim poreznim politikama to je nemoguće. Potrebno je smanjiti PDV u turizmu na 10%, uvesti jedinstvenu stopu poreza na dobit od 12%. Također, potreban je novi tip ugovora o radu- uloga države je da stvori okvir u kojem bi rad bio reguliran na način da omogući jednaku socijalnu zaštitu bez obzira na način rada, što bi omogućilo fluidan pristup, i dinamičnije tržište. Ovo je pravi trenutak da država postane partner poduzetnicima, kazao je ovom prigodom Nikola Grabovac, koji je na listi Domovinskog pokreta za našu izbornu jedinicu zauzeo visoko treće mjesto.

 
 
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…