Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan u našoj županiji

17 Rujan 2020
Autor :  

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) u Korčuli i Pločama. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 30.9. Prijavite se.

Ljekarne Joukhadar zapošljavaju magistra farmacije (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 14.10. Potrebno je minimalno radno iskustvo od godine dana. Potražite kako aplicirati ovdje.

LFM interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 7.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Bigulica j.d.o.o traži kuhara u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 30.9. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite kako aplicirati.

WPD Adria d.o.o. zapošljava specijalista za podršku poslovanju i komunikacije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 5.10. Uvjeti su visoka stručna sprema društvenog smjera, organizacijske vještine, spremnost na timski rad, samoinicijativnost i ostalo. Provjerite više na linku.

Krtica 2 d.o.o. traži voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Janjina, a rok prijave 7.10. Potrebno je iskustvo od tri godine, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Straževac d.o.o. traži građevinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Babino Polje, a rok prijave 3.10. Poslodavac osigurava smještaj. Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme uz probni rok od šest mjeseci. Provjerite kako aplicirati.

Stomatološka ambulanta Dr. Sanja Radić Miović zapošljava asistenta u ambulanti dentalne medicine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 1.10. Potrebna je godina dana radnog iskustva i završena srednja škola. Više o poslu na linku.

Medius d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 3.10. Poželjno je prethodno radno iskustvo i položen stručni ispit, ali nije uvjet. Detalje provjerite ovdje.

Tonikom d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 28.9. Očekuje se radno iskustvo od tri godine, vozačka dozvola B kategorije i minimalno završena srednja škola. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…