EVO TKO SVE ZAPOŠLJAVA U NAŠOJ ŽUPANIJI

13 Kolovoz 2020
Autor :  

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Mozaik d.o.o. traži kuhare (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 11.9. Posao obuhvaća samostalnu i pravovremenu pripremu jela. Više na linku.

Udruga Dobra zapošljava radnike u održavanju domaćinstva (m/ž) u Metkoviću. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 19.8. Prednost pri zapošljavanju pomoćnih radnika imaju osobe koje su završile tečaj za gerontodomaćicu ili njegovateljicu. Više na linku.

Bio Sculpture d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž), kozmetičara (m/ž) i marketing managera (m/ž) za rad u mjestu Mlini. Rok prijave je 31.8. Potrebno je relevantno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Provjerite kako aplicirati na željeni posao ovdje.

Atlantic Kitchen d.o.o. zapošljava kuhare (m/ž) za rad u Dubrovniku. Rok prijave je 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje ovdje.

Pharaoh Adriatic Rent j.d.o.o. zapošljava vozača B kategorije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave je 31.8. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i poznavanje engleskog jezika. Provjerite kako aplicirati.

Mediteran Security d.o.o. zapošljava instalatera / zaštitara tehničara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 31.8. Potrebna je minimalno završena srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Ustanova za zdravstvenu skrb Glavić zapošljava inženjera medicinsko laboratorijske dijagnostike (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.8. Posao obuhvaća uzimanje uzoraka, obradu i obavljanje pretraga. Detalje provjerite ovdje.

Ugostiteljstvo Botić d.o.o. traži šefa kuhinje (m/ž) u Cavtatu. Rok prijave 21.8. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Alfaplan građenje zapošljava rukovatelja toranjskom dizalicom (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) u Dubrovniku. Za poslove je potrebno relevantno radno iskustvo. Provjerite više na linku.

Samo zabava j.d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Opuzenu. Rok prijave je 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…