FOTO// DAN OPĆINE MLJET: U Babinom polju održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mljet

30 Lipanj 2020
Autor :  

Povodom Dana općine Mljet i njenog nebeskog zaštitnika Sv. Pavla u Babinom polju održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mljet.

U okviru sjednice dodijeljene su i nagrade. Godišnje nagrade Općinsko vijeće dodijelilo je POSTROJBI CIVILNE  ZASTITE za ukupni doprinos u borbi protiv pandemije COVID 19, MJESNIM ODBORIMA MARANOVICI I BLATO za doprinos uređenju naselja dobrovoljnim radom, LIGI PROTIV RAKA KORČULA- PELJEŠAC- LASTOVO MLJET za ukupni doprinos otočnoj zdravstvenoj zaštiti, UDRUZI MLADIH ULIKS IZ BABINOG POLJA za organizaciju otočnih manifestacija i rada s djecom.

Nagrada za životno djelo posthumno je dodijeljena pok. braći Stražičić iz Njivica, pionirima mljetskog turizma.

Svečanoj sjednici uz Mljećane i Mljećke, načelnike, državne tajnike i ostale uzvanike nazočili su i župan dubrovačko- neretvanski Nikola Dobroslavić i saborski zastupnik Branko Bačić.

Fešta je završila zabavom u Blatu uz vatromet.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…