Ministar Butković u obilasku radova na Pelješkom mostu te na sastanku sa izvođačima

17 Listopad 2020
Autor :  

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković zajedno će sa saborskim zastupnikom, Brankom Bačićem, dubrovačko-neretvanskim županom, Nikolom Dobroslavićem te predsjednikom Uprave Hrvatskih cesta, Josipom Škorićem obići radove na projektu izgradnje Pelješkog mosta u utorak 20. listopada u 15.00 sati.  

Radovi na samom mostu napreduju prema planu unatoč krizi prouzrokovanom pandemijom koronavirusa. Trenutno se na gradilištu mosta nalazi više od 690 radnika, a u tvorničkim pogonima u Kini nastavljena je proizvodnja segmenata čelične konstrukcije, koji su početkom ovog tjedna stigli na gradilište. Radovi na pristupnim cestama, također, napreduju gdje izvođači trenutno rade na iskopima trase i tunela. 

Radove na mostu ministar će obići s brodom, a nakon obilaska započet će radni sastanak s predstavnicima izvođača u prostorima Hrvatskih cesta na samom gradilištu Komarna.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…