Načelnik Lasić primio uspješne judašice OŠ Cavtat

13 Ožujak 2020
Autor :  

Načelnik općine Konavle Božo Lasić primio je danas judašice OŠ Cavtat koje su nastupile na školskom prvenstvu hrvatske u Vinkovcima.
Na prvenstvu škola, na kojem su nastupile kao županijske prvakinje, Petra i Antonija Đurković su osvojile prvo mjesto, Nika Katušić i Mihaela Baule drugo mjesto, a Mia Marević i Dobra Obradović treće mjesto.

Vrijedi istaknuti kako je Petra Đurković osvojila treće mjesto na državnom prvenstvu za kadete, i treće mjesto na seniorskom prvenstvu države.
Načelnik Lasić čestitao je judašica na njihovim uspjesima koji su rezultat upornosti, truda i ljubavi prema sportu, kao i vodstvu kluba.
Na primanju su bili i trener JK Konavle – Cavtat Matko Klarić, tajnik kluba Niko Đurković te Ispred Zajednice sporta Općine Konavle Ivan Kralj.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…