Nastup Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu Salon des Vacances u Bruxellesu 6.-9. veljače 2020. godine

06 Veljača 2020
Autor :  

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije četvrtu godinu za redom nastupa na sajmu Salon des Vacances čije se 62. izdanje održava od 6.-9. veljače 2020. godine u izložbenom prostoru Bruxelles Expo. U tri dvorane se predstavlja preko 800 izlagača iz cijelog svijeta.

Na ovom sajmu dijelimo štand s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije. Očekuje se oko 30.000 posjetitelja. Eko-turizam, ples i glazba u svijetu, te sport i aktivni turizam su glavne teme ovogodišnjeg sajma u Bruxelles-u. 

Zemlja partner je Kuba.

Turisti iz Belgije su u 2018. godini ostvarili 30.710 dolazaka i 102.400 noćenja u odredištima Dubrovačko-neretvanske županije, što je 23% više u dolascima u usporedbi s 2018. godinom, dok su noćenja na istoj razini kao i protekle godine.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…