OSAM NOVIH SLUČAJEVA ZARAZE KORONAVIRUSOM U NAŠOJ ŽUPANIJI

18 Kolovoz 2020
Autor :  

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je osam novih slučajeva zaraze COVID-19 infekcijom. U Dubrovniku, Pločama, Korčuli, Konavlima i Župi dubrovačkoj zabilježen je po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Također, zaražene su i tri osobe koje nemaju prebivalište u našoj županiji; jedna od njih je osoba s prebivalištem u Zagrebu koja se sada nalazi u Dubrovniku. Pozitivno na koronavirus je i dvoje stranih državljana, od kojih je jedna osoba također trenutno u Dubrovniku, a druga u Korčuli i koji su se zarazili izvan naše županije.

Izliječena je jedna osoba iz Korčule.

​Od početka pandemije analizirana su ukupno 7572 uzorka.

​U OB Dubrovnik nema hospitaliziranih osoba pozitivnih na COVID-19.

​U samoizolaciji je ukupno 308 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 57 kršenja mjere samoizolacije.

​Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…