PODIGNIMO LETVICU VISOKO: Otvorene su prijave za sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju

18 Kolovoz 2020
Autor :  

U sklopu projekta “Podignimo letvicu visoko” Zajednica sportova Općine Konavle i Općina Konavle organiziraju sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju iz Konavala i šireg dubrovačkog područja te ostalih dijelova Hrvatske. Kamp će se održati od 2. do 5. rujna 2020. u Cavtatu.

U kampu će djeca imati priliku isprobati sportove kao što su plivanje i vaterpolo, judo, košarku i stolni tenis (pod stručnim nadzorom trenera i uz pomoć volontera), steći neke nove vještine, družiti se i upoznati nove prijatelje te poznate sportaše. Sudjelovanje u kampu je potpuno besplatno. Više informacija o kampu nalazi se u pozivu za sudjelovanje.

Ovime pozivamo sve zainteresirane roditelje da se prijave za sudjelovanje ispunjavanjem Obrasca za prijavu koji se nalazi uz poziv.
Obrazac treba ispuniti i skupa s ostalom potrebnom dokumentacijom pošaljete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Projekt “Podignimo letvicu visoko” sufinanciran je sredstvima Europske unije, a provodi se s ciljem uključivanja mladih i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport. Vrijednost projekta je 1.500.000,00 kn, a sam projekt traje 22 mjeseca.

Poziv za djecu dubrovačko područje 

Prijavni obrazac za sudjelovanje 

Suglasnost roditelja OBRAZAC

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…