Poziv na besplatnu radionicu „Pokretanje poslovanja i razvoj održivih poslovnih aktivnosti“ u Poduzetničkom inkubatoru Ploče

21 Rujan 2020
Autor :  

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu „Pokretanje poslovanja i razvoj održivih poslovnih aktivnosti“. Radionica će se održati u Pločama, 24.09.2020. s početkom u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ploče.

Polaznici će sudjelovanjem na radionici dobiti detaljan uvid u cjelokupni spektar poduzetničkog svijeta, saznati kako ideju pretvoriti u uspješan poduzetnički pothvat te kako planirati i upravljati poslovanjem. Također, obradit će se važnost osnovnih računovodstvenih stavki za poslovanje.

Radionica se organizira u sklopu projekta „Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova“ prijavljenog putem natječaja „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

S obzirom da je broj polaznika ograničen, molimo sve poduzetnike i ostale zainteresirane da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/JVoHc7EZyEnn1wia8

– e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

– ili na brojeve telefona 020/325-594 i 099/212 9765.

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…