Poziv na seminar “Poslovanje u paušalnom obrtu”

10 Veljača 2020
Autor :  

Centar za poduzetništvo poziva sve zainteresirane na besplatni seminar „Poslovanje u paušalnom obrtu“ koji će se održati 14. veljače 2020. g. s početkom u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku.

Seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje ili su tek započeli s poslovanjem i traže informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i obveze u poslovanju obrta s paušalnim oporezivanjem. Polaznici će biti upoznati s procesom osnivanja obrta, vrstama obrta, zakonima koji reguliraju poslovanje obrtnika, porezima, doprinosima i fiskalizacijom.

Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do 13. veljače 2020.g.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…