Turistička zajednica općine Ston ugostila je slovenskog novinara Petera Gaveza

21 Kolovoz 2020
Autor :  

Turistička zajednica općine Ston ugostila je novinara Petera Gaveza, urednika najvećeg turističkog web portala ( pag.si ) u Sloveniji koji je baziran na promociji Hrvatske kao idealne turističke destinacije. Dugogodišnja ljubav prema Hrvatskoj potaknula ga je da pokrene web portal kojim promovira poznate i manje poznate kutke Lijepe naše.

Na njegovoj listi našao se i Ston, gradić kojeg je oduvijek želio posjetiti i upoznati njegove povijesno-kulturne znamenitosti. Tijekom svog posjeta- prošetao se tvrđavom Kaštio i stonskim zidinama, naučio je ponešto o stoljetnoj tradiciji proizvodnje i načina berbe soli u jednoj od najstarijih solana u svijetu, degustirao kamenice u Malostonskom zaljevu te uživao u bogatoj ponudi peljeških vina u lokalnim vinarijama te u Muzeju vina u Putnikovićima. Posebno ga je oduševila gastro-enološka ponuda za koju smatra da je vrlo bogata i raznolika, a Stonske makarule će zasigurno svima preporučiti jer se s njima posebno oduševio.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…