Župan Dobroslavić se u Mostaru susreo s predsjednikom HNŽ Hercegom

15 Rujan 2020
Autor :  

Župan Nikola Dobroslavić boravio je jučer u službenom posjetu Mostaru, a tom se prilikom sastao i s predsjednikom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenkom Hercegom.

Tijekom susreta otvorene su brojne teme o zajedničkoj suradnji i projektima, a posebice onima vezanim uz projektnu povezanost i suradnju u sklopu IPA prekograničnih projekata. Također, Dobroslavić i Herceg razgovarali su i o Jadransko-jonskoj cesti, projektu Gornji horizonti kao i o pitanjima vodoopskrbe na području općine Ravno te odvodnji otpadnih voda s Ivanice.

Jedna od tema sastanka bila je i aktualna situacija s koronavirusom, pri čemu je s obje strane istaknuto kako je osim borbe s epidemijom bilo paralelno izuzetno važno voditi računa o osmišljavanju mjera pomoći gospodarstvu.

”Zahvaljujem na današnjemu prijamu, koji je još jedna potvrda izvrsne suradnje naše dvije županije. Niz je zajedničkih projekata kojima želimo unaprijediti uvjete življenja za građane s obje strane granice. Želim vjerovati u to kako će „korona kriza“ uskoro biti iza nas i kako ćemo se, još snažnije, moći posvetiti realiziranju započetih i osmišljavanju novih projekata za dobrobit svih građana naše dvije županije”, zaključio je župan Dobroslavić.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…