FRANKOVIĆ: Nema većih manipulatora od HNS-ovaca, vijećnica se nakon tri dana sjetila kako se radi o seksizmu

16 Rujan 2020
Autor :  

O sukobu na relaciji vijećnika Blaža Peza i Marine Vučković-Matić tijekom posljednje sjednice Gradskog vijeća, očitovao se i dubrovački gradonačelnik i svoj stav iznio na svom Facebook profilu.

- Politička utakmica je normalna, politička podmetanja nikad nisu bila normalna međutim, ako sam išta naučio u posljednjih par godina baveći se lokalnom politikom jest da nema većih manipulatora od dubrovačkih HNS-ovaca. Brzina laži i izvrtanja istine je nešto što je njihova konstanta. Blaž Pezo, predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika na konstataciju vijećnice HNS-a kako direktor Libertasa, Ante Vojvodić ne radi dobro svoj posao i da ga treba smijeniti u replici vijećnici, pritom nabrajajući sve što je direktor Vojvodić pozitivno napravio u Libertasu, a između ostalog smanjio dug Libertasa od 23 milijuna kuna, platio višegodišnje neplaćene radne sate djelatnicima Libertasa itd. itd. kaže Vas je očito teško zadovoljiti. Svatko tko je pratio tu diskusiju znao je na što je vijećnik Pezo mislio. Znala je to i navedena vijećnica, ali nakon tri dana palo joj je na pamet kako je to seksizam. Svi koji poznaju Blaža Peza znaju da navedeno nema veze sa seksizmom niti bilo čim sličnim, ali HNS-ovcima se to činilo prigodnim da malo izokrenu priču. Jer kako objasniti da i u krizi Libertas danas bolje financijski stoji nego 2017. godine kad je sve bilo u redu. 
Rekao bi Vojko V....kako to kako to ?

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…