"Možemo" najugodnije iznenađenje izbora

06 Srpanj 2020
Autor :  

Od srca hvala svim biračima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su svoje povjerenje i glas dali članovima koalicije Možemo! i članovima liste Srđ je Grad u X. izbornoj jedinici. 

Zeleno-lijeva koalicija za 21. stoljeće na čelu s Možemo! na nacionalnoj će razini u Hrvatskom saboru imati sedam zastupnika, što je odličan rezultat koji niti jedna predizborna anketa nije predvidjela. Kon- ačno ćemo u Saboru imati opciju koja će se boriti za socijalnu pravdu, ekološku održivost, demokrati- zaciju društva i rodnu ravnopravnost. Malo nam je nedostajalo za prelazak izbornog praga i u X. izbor- noj jedinici, gdje smo ostvarili uspjeh od 4,29%. Posebno raduje činjenica da smo na području Grada Dubrovnika ostvarili uspjeh od 9%, kao i prelazak izbornog praga u Župi dubrovačkoj i Konavlima. Unatoč tome što neki govore, glas za političku opciju u koju vjeruješ nikada nije bačen glas, već zalog za budućnost - za lokalne izbore sljedeće godine. 

Nedavni uspjesi liste Srđ je Grad, nakon 15 godina zajedničke borbe za Srđ s ljudima koji su dio koali- cije Možemo!, pokazuju da je promjena stigla te da je koalicija Možemo! najugodnije iznenađenje par- lamentarnih izbora 2020. Možemo obećati da vas nećemo razočarati, kao što vas nismo razočarali ni u zagrebačkoj skupštini ili dubrovačkoj vijećnici. 

Đuro Capor, Svjetlana Jelavić, Igor Legaz, Petra Marčinko i Igor Miošić 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…