NA KOLOČEPU/ Evo kako izgleda hortikulturalno uređenje na koje je potrošeno 120.000 kuna

29 Svi 2020
Autor :  

Stanovnici Koločepa uputili su otvoreno pismo koje prenosimo u cijelosti.

"Prije nešto više od godinu dana završeni su radovi na projektu rekonstrukcije javnog sanitanog objekta u Donjem Čelu na otoku Koločepu. Na krovu objekta uređen je vidikovac s ogradom, na koji je postavljena klupa za odmor. Okoliš s pripadajućim parkom krajobrazno je uređen mediteranskim biljem. Iz Grada Dubrovnika najavili su da će se prostor vidikovca opremiti rasvijetnim tijelima, no to se nije dogodilo. Uređenje spomenutog prostora vodila je tvrtka Vrtlar Dubrovnik d.o.o. i za to je bilo predviđeno oko 120.000 kuna. Na fotografijama se vidi kako taj prostor izgleda danas. Stoga se pitamo zašto je na hortikulturalno uređenje potrošena spomenuta svota novca kad nadležne institucije nisu imale u planu održavati isti? Je li navedeni prostor parka predviđen jedino za turiste pa je zbog toga sve trenutno zaraslo i imamo li mi stalni stanovnici otoka pravo pristupa?" 

Stanovnici Koločepa

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…