TUŽNA VIJEST Branitelj u Petrinji počinio samoubojstvo

13 Siječanj 2021
Autor :  

Hrvatski branitelj u Petrinji počinio je sucid. Prema prvim informacijama aktivirao je eksplozivnu napravu koja ga je usmrtila.

Vijest je za Hrvatski radio potvrdio gradonačelnik Petrinje Darinko Dumović.

“Primio sam tu vijest. Hrvatski branitelje je, nažalost, digao ruke na sebe. Riječ o branitelju koji je 65. godište, a stradao je pri aktivaciji eksplozivne naprave. Tužno da ne može tužnije”, kazao je Dumović.

“To je refleksija svih nakupljenih frustracija koje smo proživjeli. Mi smo jedno traumatizirano područje u kojem je sve moguće. Pozivam sve institucije koje su u Zagrebu i koje dolaze ovdje, da pruže svaku pomoć, od materijalne do psihološke.

Ovdje prevladavaju brojni strahovi koje ljudi teško podnose, a na nama je da svima pružimo svaku moguću pomoć. Žao mi je svakog čovjeka, žao mi je hrvatskog branitelja koji je došao u takvu situaciju da je digao ruku na sebe”, kazao je Dumbović.

maxportal.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…