Uklonjen oštećeni tobogan iz parka u Gružu

15 Rujan 2020
Autor :  

Nakon saznanja da je u Parku Luja Šoletića u Gružu oštećen tobogan, po nalogu gradskog Upravnog odjela za komunalne djelatnosti djelatnici Tehnogradnje, ugovorne firme Grada Dubrovnika za održavanje dječjih parkova, uklonili su jutros sporni tobogan iz parka. Tobogan će biti zamijenjen novim.

Iz nadležnog Upravnog odjela reagiralo se odmah po saznanju o oštećenju. Djelatnik zadužen za  dječja igrališta redovito obilazi teren, a ispomoć su i tajnici gradskih kotara i mjesnih odbora, koji su i prvi kontakt s građanima, upravo iz razloga da se što prije dojavi o eventualnim nepravilnostima, poput oštećenja sprava u dječjim parkovima. Ove javne površine obilaze i komunalni redari.

Ovim se putem ujedno apelira na sugrađane koji koriste parkove da sa spravama postupaju na za to predviđen način, čuvajući zajedničko vlasništvo i sigurnost naših najmlađih sugrađana.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…