Životni stand up Marine Orsag stiže u Dubrovnik

23 Rujan 2020
Autor :  
Stand up comedy show koji već neko vrijeme oduševljava hrvatsku publiku, napokon stiže u Dubrovnik. Nastup će se održati 1.10. u četvrtak od 20:30 h u otvorenoj lađi kluba Lazareti. 
Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri "Hepi femili" i "Laugh out proud" Marina je skupila toliko teksta na tu temu da više ne stane u program sa 4 komičara/ki pa je odlučila ne smetati više kolegama/icama i napraviti jedan dugometražni show na te dvije teme. Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu. Šarena ovca obitelji oduševit će vas i nasmijati svojom spontanošću i prepoznatljivim temama. 
Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba i brenda Studio Smijeha, kao i osnivačica 90% stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U petnaest godina karijere iza sebe ima preko 3000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013., najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015, prvu nagradu publike Lent Festivala, te Europskog Heroja humora 2018.
http://studiosmijeha.hr/orsag-marina/  
Ulaznice 40kn u pretprodaji, 50kn na dan. Ulaznice u pretprodaji online na http://studiosmijeha.hr/events-categories/gostovanja/. Ulaznice uz rezervaciju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 40kn i na dan.
Sve mjere poštujemo, tako da ste/smo sigurni.
Ne propustite! Vidimo se u Clubu Lazareti.
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…